Naručivanje Registra lijekova 2019.

Registar lijekova u Hrvatskoj 2019.

Poštujući tradiciju dugu već preko 50 godina, sredinom ožujka 2019. godine izlazi iz tiska, uz nepromijenjenu cijenu, najnovije izdanje Registra lijekova. Sadržaj ovog neophodnog farmakoinformatskog priručnika namijenjenog prvenstveno liječnicima i farmaceutima, dopunjen je i ažuriran, pa predstavlja najnovije stanje na području lijekova u nas.

Registar lijekova za 2019. godinu daje pregled registriranih lijekova u Hrvatskoj sa svim obilježjima važnim za propisivanje i izdavanje (sastav, pakiranja, jačine, djelovanje, doziranje, cijene).

U ovom je izdanju izmijenjeno gotovo 40% sadržaja zbog velikog broja novoregistriranih lijekova, te lijekova odobrenih centraliziranim postupkom davanja odobrenja (CP), koja daje Europska komisija i koja važe za cijelo područje Europske unije, a obuhvaćena je i nova Lista lijekova HZZO-a, koji se propisuju na recept.

RegLijek 2019 slika

Cijena Registra lijekova je 200,00 Kn (uključen PDV); za inozemstvo 30 €, a može se naručiti/kupiti:

  • plaćanjem virmanom na temelju računa;
  • plaćanjem pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);
  • putem on-line narudžbe:

Nabavite svoj primjerak, jednim klikom na:

NARUČUJEM Registar lijekova 2019.

Članicama Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske odobravamo sljedeće popuste: za narudžbu od 10-19 kom. popust od 10%, za narudžbu od 20-49 kom. popust od 20%, a za narudžbu od 50 i više kom. popust od 30%.


Kontakt i informacije: 01/6311-550; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


Ispis